Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un pahar, amestecă 7 linguri de apă și o lingură de semințe de chia. Lasă-l deoparte 10 minute.
Într-un bol, mărunțește banana cu ajutorul unei furculițe, apoi adaugă restul ingredientelor, lăsând la urmă afinele pentru a nu le zdrobi.
Când totul este gata, adaugă și „oul” din semințe de chia.
Pune câte o lingură plină în formele de brioșe și lasă totul la cuptor la 180 de grade Celsius, pentru 25 de minute.
Lasă brioșele să se răcească puțin înainte de a le scoate din forme.
Depozitare: învelește fiecare brioșă într-un șervețel de bucătărie înainte de a o așeza într-o caserolă cu capac. Brioșele depozitate în acest mod, pot fi rezista până la 3 zile la temperatura camerei.
0 0 votes Acordă o notă rețetei