Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Brioșe de post (fără lapte, ouă, gluten)

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Fulgii de ovăz - 100 grame
Semințe de chia - 1 linguri
Banană - 1 bucăți
Alune de pădure - 80 grame
Afine - 100 grame
Ulei de cocos - 2 linguri
Afine - grame
Bicarbonat de sodiu - 1 vârf de cuțit
Zahăr de cocos - 2 linguri

Pași:

Pasul 1

Într-un pahar, amestecă 7 linguri de apă și o lingură de semințe de chia. Lasă-l deoparte.

Pasul 2

Într-un bol, mărunțește banana cu ajutorul unei furculițe, apoi adaugă restul ingredientelor, lăsând la urmă afinele
pentru a nu le zdrobi.

Pasul 3

Când totul este gata, adaugă și „oul” din semințe de chia.

Pasul 4

Pune câte o lingură plină în formele de brioșe și lasă totul la cuptor la 180 de grade Celsius, pentru 25 de minute.

Pasul 5

Lasă brioșele să se răcească puțin înainte de a le scoate din forme.

Tips & Tricks

Poți pregăti un înlocuitor pentru ou și din semințe de in. Amestecă o lingură rasă de semințe cu trei linguri de apă într-un pahar. În cinci minute, „oul” este gata.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments