Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Brioșe cu mere adaptare

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.

Pasul 2:

Curăță fructele de coajă și dă-le pe răzătoare într-un bol mai mare.

Pasul 3:

Adaugă restul ingredientelor și amestecă până la omogenizare. Asigură-te că ingredientele uscate și umede sunt bine integrate, dar fără să mixezi excesiv, pentru a menține textura pufoasă a brioșelor.

Pasul 4:

Împarte aluatul în formele de brioșe (aproximativ 8 brioșe). Tava intră la cuptor pentru 45 de minute.

Pasul 5:

După ce le scoți din cuptor, acoperă-le cu un prosop de hârtie, altfel se vor lăsa.

Pasul 6:

Lasă-le să se răcească complet înainte de a le servi.

Tips & Tricks

Poți obține făină de ovăz mărunțind în blender fulgii de ovăz, până când obții textura specifică. Pentru urmași începători, oferă partea de sus a brioșelor sau felii subțiri din acestea. Pe măsură ce urmașul avansează, oferă bucăți mai mici din brioșă, pentru a le putea prinde cu degetul mare și degetul arătător.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments