Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, căldură sus-jos.
Curăță fructele de coajă și dă-le pe răzătoare într-un bol mai mare.
Adaugă restul ingredientelor și amestecă până la omogenizare. Asigură-te că ingredientele uscate și umede sunt bine integrate, dar fără să mixezi excesiv, pentru a menține textura pufoasă a brioșelor.
Împarte aluatul în formele de brioșe (aproximativ 8 brioșe). Tava intră la cuptor pentru 45 de minute.
După ce le scoți din cuptor, acoperă-le cu un prosop de hârtie, altfel se vor lăsa.
Lasă-le să se răcească complet înainte de a le servi.
Poți obține făină de ovăz mărunțind în blender fulgii de ovăz, până când obții textura specifică. Pentru urmași începători, oferă partea de sus a brioșelor sau felii subțiri din acestea. Pe măsură ce urmașul avansează, oferă bucăți mai mici din brioșă, pentru a le putea prinde cu degetul mare și degetul arătător.
0 0 votes Acordă o notă rețetei