Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Brioșe cu fulgi de cocos și portocale- fără alergeni

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Scoate sâmburii curmalelor și hidratează-le în apă caldă timp de 10 minute.

Pasul 2:

Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius, folosind funcția de ventilator.

Pasul 3:

Blenduiește merele până se fac piure.

Pasul 4:

Într-un blender, amestecă următoarele: curmalele hidratate, piureul de mere, banana, uleiul de cocos, laptele vegetal și uleiul de portocale. Ar trebui să obții un mix de consistența unui smoothie.

Pasul 5:

Amestecă totul cu ingredientele uscate până când compoziția este omogenă.

Pasul 6:

Pune aluatul în formele de brioșe și coace-le timp de 25 de minute, până când trec testul cu scobitoarea.

Pasul 7:

Scoate-le din cuptor și lasă-le să se răcească pe un grătar înainte de a le scoate din forme (altfel vor fi prea moi).

Tips & Tricks

Pentru a ajuta urmașul începător să consume preparate din aluat, adaugă un sos sau feliază porția sa. În acest caz, poți face un sos rapid dintr-o banană, puțin lapte vegetal și un strop de vanilie.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments