Friptură de porc cu salată de castraveți și morcovi
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Scoate sâmburii curmalelor și hidratează-le în apă caldă timp de 10 minute.
Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius, folosind funcția de ventilator.
Blenduiește merele până se fac piure.
Într-un blender, amestecă următoarele: curmalele hidratate, piureul de mere, banana, uleiul de cocos, laptele vegetal și uleiul de portocale. Ar trebui să obții un mix de consistența unui smoothie.
Amestecă totul cu ingredientele uscate până când compoziția este omogenă.
Pune aluatul în formele de brioșe și coace-le timp de 25 de minute, până când trec testul cu scobitoarea.
Scoate-le din cuptor și lasă-le să se răcească pe un grătar înainte de a le scoate din forme (altfel vor fi prea moi).
Pentru a ajuta urmașul începător să consume preparate din aluat, adaugă un sos sau feliază porția sa. În acest caz, poți face un sos rapid dintr-o banană, puțin lapte vegetal și un strop de vanilie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei