Supă de salată, măcriș și ștevie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Tapetează o tavă de brioșe cu hârtii speciale sau unge cu spray de gătit. Lasă deoparte.
Într-un bol mare, amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scorțișoara și ienibaharul. Dă prin blender 50 g măr pentru a obține piure. Separat, dă 150 g măr pe răzătoare și scurge zeama. Dă dovlecelul pe răzătoare și scurge zeama. Taie 100 g măr cuburi.
Într-un bol mic, bate laptele bătut, piureul de mere, uleiul, oul și vanilia.
Toarnă ingredientele umede peste cele uscate și amestecă ușor cu o lingură de lemn sau o spatulă, doar până se omogenizează. Nu amesteca excesiv.
Încorporează delicat mărul ras, dovlecelul ras și cuburile de măr.
Umple formele de brioșe aproximativ 3/4 din capacitate. Presară deasupra scorțișoară.
Coace timp de 20-25 de minute, până când brioșele sunt aurii și o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Lasă-le să se răcească la temperatura camerei, apoi servește.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei