Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Brioșe cu fructe și legume

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Tapetează o tavă de brioșe cu hârtii speciale sau unge cu spray de gătit. Lasă deoparte.

Pasul 2:

Într-un bol mare, amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, scorțișoara și ienibaharul. Dă prin blender 50 g măr pentru a obține piure. Separat, dă 150 g măr pe răzătoare și scurge zeama. Dă dovlecelul pe răzătoare și scurge zeama. Taie 100 g măr cuburi.

Pasul 3:

Într-un bol mic, bate laptele bătut, piureul de mere, uleiul, oul și vanilia.

Pasul 4:

Toarnă ingredientele umede peste cele uscate și amestecă ușor cu o lingură de lemn sau o spatulă, doar până se omogenizează. Nu amesteca excesiv.

Pasul 5:

Încorporează delicat mărul ras, dovlecelul ras și cuburile de măr.

Pasul 6:

Umple formele de brioșe aproximativ 3/4 din capacitate. Presară deasupra scorțișoară.

Pasul 7:

Coace timp de 20-25 de minute, până când brioșele sunt aurii și o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.

Pasul 8:

Lasă-le să se răcească la temperatura camerei, apoi servește.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments