Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Curăță dovlecelul și apoi dă-l pe răzătoare, sărează-l și lasă-l la scurs într-o sită pentru minim 10 minute. Stoarce-l bine. Topește untul.
Bate bine ouăle cu un praf de sare. Adaugă untul topit, apoi încorporează făina și praful de copt. Dă pe răzătoare cașcavalul. Taie ardeiul capia cubulețe. Toacă mărarul și pătrunjelul.
Adaugă ingredientele pe rând și amestecă ușor cu o lingură de lemn cașcavalul dat pe răzătoare, dovlecelul foarte bine stors, ardeiul și verdeața. Adaugă și un vârf de cuțit de piper.
Toarnă compoziția în forme de brioșe și dă la cuptorul preîncălzit pentru 35 de minute sau până când trec testul scobitorii.
Brioșele pot fi depozitate la frigider, într-un recipient închis ermetic până la 3 zile. Adaugă șervețele la baza caserolei și deasupra brioșelor. Pentru a le încălzi, lasă brioșele în cuptor, la 160 de grade Celsius, aproximativ 7 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei