Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Râșnește semințele de in și lasă-le la hidratat în 250 ml de lapte de ovăz.
Curăță dovlecelul și apoi dă-l pe răzătoare, sărează-l și lasă-l la scurs într-o sită pentru minim 10 minute. Stoarce-l bine.
Râșnește nucile. Le poți înlocui cu fistic, caju sau migdale.
Taie ardeiul kapia cubulețe. Toacă mărarul și pătrunjelul.
Adaugă ingredientele pe rând și amestecă ușor cu o lingură de lemn dovlecelul foarte bine stors, ardeiul și verdeața. Adaugă și un vârf de cuțit de piper.
Toarnă compoziția în forme de brioșe și dă la cuptorul preîncălzit pentru 35 de minute sau până când trec testul scobitorii.
Brioșele pot fi depozitate la frigider, într-un recipient închis ermetic până la 3 zile. Adaugă șervețele la baza caserolei și deasupra brioșelor. Pentru a le încălzi, lasă brioșele în cuptor, la 160 de grade Celsius, aproximativ 7 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei