Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Brioșe cu dovlecei – adaptare

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

 Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Râșnește semințele de in și lasă-le la hidratat în 250 ml de lapte de ovăz.

Pasul 3:

Curăță dovlecelul și apoi dă-l pe răzătoare, sărează-l și lasă-l la scurs într-o sită pentru minim 10 minute. Stoarce-l bine.

Pasul 4:

Râșnește nucile. Le poți înlocui cu fistic, caju sau migdale.

Pasul 5:

Taie ardeiul kapia cubulețe. Toacă mărarul și pătrunjelul.

Pasul 6:

Adaugă ingredientele pe rând și amestecă ușor cu o lingură de lemn dovlecelul foarte bine stors, ardeiul și verdeața. Adaugă și un vârf de cuțit de piper.

Pasul 7:

Toarnă compoziția în forme de brioșe și dă la cuptorul preîncălzit pentru 35 de minute sau până când trec testul scobitorii.

Tips & Tricks

Brioșele pot fi depozitate la frigider, într-un recipient închis ermetic până la 3 zile. Adaugă șervețele la baza caserolei și deasupra brioșelor. Pentru a le încălzi, lasă brioșele în cuptor, la 160 de grade Celsius, aproximativ 7 minute.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments