Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Într-un bol, bate ouăle și fărâmițează urda cu ajutorul unei furculițe.
Adaugă laptele, esența de portocale și zahărul brut, apoi amestecă.
Cerne făina, praful de sare și praful de copt, apoi amestecă toată compoziția. În funcție de cât de lichidă este (de dimensiunea ouălor), adaugă încă o lingură de făină.
Adaugă două linguri din compoziție în fiecare formă de brioșă.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, până brioșele trec testul scobitorii.
Zahărul brut este o opțiune de îndulcitor care prezintă mai multe beneficii decât zahărul alb, procesat. Totuși, acesta rămâne în continuare un tip de zahăr, la fel ca mierea sau siropul de arțar. Pentru a oferi preparatului un gust dulce, îndulcitorii enumerați pot fi înlocuiți cu o banană coaptă, 3 linguri de piure de dovleac plăcintar sau 3 linguri de piure de cartof dulce. O altă variantă de îndulcitor este și pasta de stafide (stafide hidratate în apă fierbinte cât să le acopere, apoi mărunțite în blender).
0 0 votes Acordă o notă rețetei