Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Brioșe cu cocos

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Într-un bol, bate ouăle și fărâmițează urda cu ajutorul unei furculițe.

Pasul 3:

Adaugă laptele, esența de portocale și zahărul brut, apoi amestecă.

Pasul 4:

Cerne făina, praful de sare și praful de copt, apoi amestecă toată compoziția. În funcție de cât de lichidă este (de dimensiunea ouălor), adaugă încă o lingură de făină.

Pasul 5:

Adaugă două linguri din compoziție în fiecare formă de brioșă.

Pasul 6:

Tava intră la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, până brioșele trec testul scobitorii.

Tips & Tricks

Zahărul brut este o opțiune de îndulcitor care prezintă mai multe beneficii decât zahărul alb, procesat. Totuși, acesta rămâne în continuare un tip de zahăr, la fel ca mierea sau siropul de arțar. Pentru a oferi preparatului un gust dulce, îndulcitorii enumerați pot fi înlocuiți cu o banană coaptă, 3 linguri de piure de dovleac plăcintar sau 3 linguri de piure de cartof dulce. O altă variantă de îndulcitor este și pasta de stafide (stafide hidratate în apă fierbinte cât să le acopere, apoi mărunțite în blender).

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments