Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație și pregătește o tavă pentru 12 brioșe.
Amestecă făina, mălaiul, bicarbonatul, pudra de muștar, piperul, chimenul și ceapa într-un bol, împreună cu un praf generos de sare.
Într-un alt vas, bate uleiul, laptele și ouăle, apoi toarnă amestecul peste ingredientele uscate. Amestecă totul până obții o compoziție omogenă. Dă pe răzătoare cheddarul și parmezanul.
Adaugă aproape toată cantitatea din ambele tipuri de brânză, păstrând puțin parmezan pentru decor, și împarte compoziția în cele 12 forme din tavă. Presară parmezanul deasupra. Opțional, poți presăra extra semințe de chimen.
Coace brioșele timp de 20-22 de minute, până când cresc și devin aurii. Lasă-le să se răcească 10 minute în tavă, apoi transferă-le pe un grătar pentru a se răci complet.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei