Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Amestecă separat ingredientele uscate (făina, praful de copt și un vârf de cuțit de sare) și mixează ingredientele
umede (iaurtul, uleiul, mierea, ouăle și extractul de vanilie).
Adaugă ingredientele umede peste cele uscate și amestecă ușor. Adaugă afinele, pe care le-ai amestecat în
prealabil cu 1⁄2 lingură de făină.
Toarnă-le în 12 forme de brioșe și lasă-le la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 45 minute, până
trec testul scobitorii.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei