Iaurt cu măr și rodie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Întinde alunele de pădure pe hârtie de copt și pune tava la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru 6 minute.
În acest timp, pune stafidele la hidratat într-o cană cu apă caldă cât să le acopere.
Pune alunele într-un prosop de bucătărie și „masează-le” pentru a îndepărta coaja acestora. Rezultatul nu trebuie să fie perfect, dar scoate cât de multă coajă poți pentru a evita un rezultat amărui.
Scoate cu ajutorul unei lingurițe stafidele din apă și pune-le alături de restul ingredientelor într-un blender. Pentru a obține consistența dorită, adaugă două, trei linguri din apa în care au stat stafidele (sau apă călduță).
Depozitează crema de ciocolată într-un borcan închis ermetic (până la o săptămână).
Această „Nutella” de casă poate fi realizată cu o varietate de nuci. Pentru un gust deosebit, optează pentru nuci pecan, iar pentru o aromă mai subtilă, alege caju.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei