Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță, spală și mărunțește ardeiul și ceapa. Bate ouăle bine și adaugă oregano și legumele peste. Dă pe răzătoare mozarella.
Într-o tigaie antiaderentă bine încinsă adaugă ouăle, dă focul la jumătate și pune capacul. În 4-5 minute, poți întoarce pe partea cealaltă.
Pe fiecare lipie pune un strat subțire de mozarella, peste, o treime din omletă, și, opțional, frunzele de rucola.
Împachetează lipiile și pune-le înapoi pe tigaie pentru 1 minut, pe fiecare parte
Adaugă toppinguri diferite care să se potrivească gusturilor voastre: ciuperci, ton, roșii, dovlecel sau morcov date prin răzătoare, cașcaval, brânză gorgonzola. Servește lipiile ca atare sau tăiate rondele pentru a fi gestionate mai ușor de către urmași începători. Acest mic dejun poate fi preparat cu o seară înainte și încălzit la cuptor, la 160 de grade Celsius, timp de 5 minute.