Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă varza feliuțe subțiri, taie cartofii cuburi mici, iar restul legumelor taie-le bastonașe subțiri. Sfecla trebuie curățată de coajă înainte de a fi tăiată bastonașe subțiri. Pentru aceasta și pentru varză pregătește un castron separat. De asemenea, și pentru cartofi pe care îi vei acoperi cu apă după ce i-ai tocat.
Călește într-o oală încăpătoare, la foc mic, ceapa, ardeiul, morcovul și țelina timp de 5 minute.
Adaugă pasta de roșii și amestecă bine.
Adaugă 2,5 l de apă, apoi foile de dafin.
Adaugă varza, sfecla roșie, cartofii, pune capacul și lasă totul la fiert la foc mediu-mic timp de aproximativ 25-30 de minute. La jumătatea timpului, poți adăuga și bulgurul dacă ai optat pentru el.
Verifică legumele și dacă au ajuns la consistența dorită, adaugă borșul, lasă-l să dea un clocot și adaugă condimentele.
După ce borșul a fiert (a început să dea în clocot), adaugă mărarul.
Vezi și secretele ciorbăresei aici: Ciorbă de varză.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei