Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Borș de sfeclă roșie

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Toacă varza feliuțe subțiri, taie cartofii cuburi mici, iar restul legumelor taie-le bastonașe subțiri. Sfecla trebuie curățată de coajă înainte de a fi tăiată bastonașe subțiri. Pentru aceasta și pentru varză pregătește un castron separat. De asemenea, și pentru cartofi pe care îi vei acoperi cu apă după ce i-ai tocat.

Pasul 2:

Călește într-o oală încăpătoare, la foc mic, ceapa, ardeiul, morcovul și țelina timp de 5 minute.

Pasul 3:

Adaugă pasta de roșii și amestecă bine.

Pasul 4:

Adaugă 2,5 l de apă, apoi foile de dafin.

Pasul 5:

Adaugă varza, sfecla roșie, cartofii, pune capacul și lasă totul la fiert la foc mediu-mic timp de aproximativ 25-30 de minute. La jumătatea timpului, poți adăuga și bulgurul dacă ai optat pentru el.

Pasul 6:

Verifică legumele și dacă au ajuns la consistența dorită, adaugă borșul, lasă-l să dea un clocot și adaugă condimentele.

Pasul 7:

După ce borșul a fiert (a început să dea în clocot), adaugă mărarul.

Tips & Tricks

Vezi și secretele ciorbăresei aici: Ciorbă de varză.

Te-ar putea interesa si ...

Tofu ramen

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Pui aromat

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments