Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pasează banana cu ajutorul unei furculițe.
Combină banana, sfecla, lingura de ulei, fulgii de ovăz și jumătate din cantitatea de nuci măcinate.
Cu mâinile umede sau unse cu puțin ulei, formează biluțele (să fie puțin mai mari, de dimensiunea unei mingi de ping pong).
Dă biluțele prin nuca măcinată, apoi așază-le pe o tavă cu hârtie de copt.
Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru 35 de minute.
Poți pregăti această rețetă și cu morcov sau măr dat prin răzătoare. Include lichidul rezultat, acesta va ajuta fulgii de ovăz să fie mai moi după gătire. Adaugă condimente precum scorțișoară, ghimbir, nucșoară, iar dacă vrei un miez deosebit, poți întinde o lingură de aluat în palma umedă sau unsă cu ulei, adăuga o jumătate de linguriță de gem sau mascarpone, apoi să „îmbraci” în aluat.
Poți înlocui migdalele cu nucă, caju sau fistic.
0 0 votes Acordă o notă rețetei