Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Mărunțește alunele, apoi amestecă-le cu iaurtul și mierea.
Pentru urmași începători, zdrobește bine nucile cu ajutorul blenderului. Pentru un gust mai intens, coace nucile înainte de a le amesteca în iaurt.
Având în vedere faptul că urmașii acceptă și iubesc adesea iaurtul, poți folosi acest aliment pentru a-i oferi ocazia de a fi mai curajos în fața schimbărilor din farfurie. Adesea, reticența față de un anumit preparat nu se naște din dorința de a nu-l consuma, ci din teama de a încerca lucruri noi. Schimbă ocazional iaurtul folosit cu o altă opțiune. Aceasta poate fi și vegetală. Iaurtul de soia, spre exemplu, este bogat în proteine și are un gust neutru. Iaurtul de cocos, are un conținut bogat de grăsimi și un gust mai dulce. Iaurtul de caju nu excelează din punct de vedere nutritiv, însă are un gust ușor dulceag, asemănător nucii din care este făcut.
0 0 votes Acordă o notă rețetei