Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Bol cu dovlecel și pui

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Spală dovleceii și taie-i în felii. Presară puțină sare peste ei și lasă-i la scurs de excesul de lichid. Toacă ceapa albă mărunt și ardeiul cubulețe.

Pasul 2:

Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.

Pasul 3:

Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și adaugă carnea tocată de pui. Rumenește carnea timp de aproximativ 6 minute.

Pasul 4:

Adaugă pudra de usturoi, busuiocul și ceapa tocată, apoi mai gătește timp de 3 minute.

Pasul 5:

Încorporează ardeiul roșu, roșiile cuburi și muștarul Dijon. Gustă și ajustează condimentele după nevoie, apoi oprește focul.

Pasul 6:

Scurge cu atenție lichidul din dovleceii tăiați, folosind și un prosop de hârtie dacă este necesar.

Pasul 7:

Într-o tavă termorezistentă, așază un strat de dovlecei, apoi un strat de carne cu legume. Continuă să alternezi straturile, terminând cu un strat de dovlecei.

Pasul 8:

Dă mozzarella pe răzătoare. Presară uniform mozzarella și parmezan peste ultimul strat.

Pasul 9:

Pune tava în cuptor și coace timp de 20- 25 de minute, până când brânza se topește, face bule și se rumenește ușor. 10. Toacă ceapa verde. Scoate tava din cuptor și decorează cu ceapă verde.

Te-ar putea interesa si ...

Rulouri de pui

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments