Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
Într-un bol, amestecă ouăle și zahărul până când acesta se dizolvă.
Adaugă sucul de lămâie, uleiul de măsline și migdalele râșnite.
Adaugă treptat făina în amestec cu ajutorul unei palete. Aluatul final este unul lipicios, prin urmare, evită să adaugi prea multă făină.
Cu ajutorul a două linguri, ia bucăți din aluat și așază-le pe o tavă cu hârtie de copt (folosind cea de-a doua lingură, scoți amestecul din prima lingură spre tavă).
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 25 de minute (exteriorul va fi crocant, interiorul moale).
Biscuiții pot fi depozitați într-un recipient închis ermetic până la 5 zile. În aluat, poți adăuga fulgi de nucă de cocos, pudră de roșcove sau stafide.
0 0 votes Acordă o notă rețetei