Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Biscuiți sărați

Durata Preparare: 45 minute

Ingrediente:

Făină - 100 grame
Unt - 100 grame
Mozzarella - 50 grame
Cașcaval - 50 grame
Brânză de vaci - 50 grame
Ouă - 1 bucăți
Susan alb - grame (opțional)
Susan negru - grame (opțional)
Mac - grame (opțional)
Chimen - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Lasă untul la temperatura camerei, până devine moale.

Pasul 2

Dă pe răzătoare toate brânzeturile şi amestecă-le cu untul.

Pasul 3

Toarnă făina în ploaie.

Pasul 4

Frământă până se încorporează toate ingredientele.

Pasul 5

Întinde aluatul pe un blat cu puțină  făină.

Pasul 6

Formează biscuiții cu forme, sau cu gura unui pahar.

Pasul 7

Unge biscuiții cu un ou bătut şi presară susan, mac sau chimen.

Pasul 8

Biscuiții intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, timp de 25 de minute (până se rumenesc)

Tips & Tricks

Dacă ai pregătit o cantitate mai mare, învelește biscuiții în folie de plastic, apoi în  folie de aluminiu și depozitează-i la congelator pentru până la 3 luni. Dacă
plănuiți să îi consumați în perioada care urmează, păstrați-i 2-3 zile într-un recipient închis ermetic în bucătărie sau 4-5 zile în frigider. Parcă vă plac mai mult
cei proaspeți? Deschide cuptorul, pune un cubuleț de unt deasupra lor și încălzește-i folosind funcția cu ventilație.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments