Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Lasă untul la temperatura camerei, până devine moale.
Dă pe răzătoare toate brânzeturile şi amestecă-le cu untul.
Toarnă făina în ploaie.
Frământă până se încorporează toate ingredientele.
Întinde aluatul pe un blat cu puțină făină.
Formează biscuiții cu forme, sau cu gura unui pahar.
Unge biscuiții cu un ou bătut şi presară susan, mac sau chimen.
Biscuiții intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, timp de 25 de minute (până se rumenesc)
Dacă ai pregătit o cantitate mai mare, învelește biscuiții în folie de plastic, apoi în folie de aluminiu și depozitează-i la congelator pentru până la 3 luni. Dacă
plănuiți să îi consumați în perioada care urmează, păstrați-i 2-3 zile într-un recipient închis ermetic în bucătărie sau 4-5 zile în frigider. Parcă vă plac mai mult
cei proaspeți? Deschide cuptorul, pune un cubuleț de unt deasupra lor și încălzește-i folosind funcția cu ventilație.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei