Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius și tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Într-un bol, combină făina de migdale, fulgii de ovăz, semințele de in și praful de copt.
Dă pe răzătoare morcovul și cașcavalul. Adaugă-le în bol, apoi adaugă oul și uleiul de măsline. Amestecă bine până obții un aluat omogen.
Ia câte o lingură de aluat și modelează biluțe sau forme plate mici, așezându-le în tavă.
Coace biscuiții timp de 15-18 minute sau până când devin aurii pe margini și ușor crocanți.
Evită să introduci gustările în programul urmașului până în jurul vârstei de un an. Organismul nostru are nevoie de pauze între mese pentru a stimula adoptarea unui program optim, evitarea gustăritului constant și un apetit crescut în momentul meselor principale. În funcție de vârsta urmașului, această pauză poate fi de două până la patru ore.
Poți înlocui uleiul cu unt topit.
0 0 votes Acordă o notă rețetei