Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Pisează bananele și râșnește nucile. Amestecă ingredientele uscate într-un bol, iar cele umede separat. Încorporează-le și lasă-le 5-7 minute să se „odihnească”.
Formează biscuiții în mână și așază-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace aproximativ 15 minute.
Poți folosi, în locul stafidelor, goji sau merișoare. Dacă închizi această gustare într-o caserolă, o poți savura următoarele 3-4 zile. De asemenea, ea poate fi congelată pentru zilele în care preferi ca gustarea voastră să fie „gata” în drum spre parc. Păstrează această rețetă de bază și experimentează cu diverse arome: cocos, turtă dulce (miere, scorțișoară, ghimbir, nucșoară), tort cu morcovi (un morcov ras, miere), dulce lămâie (zeamă de lămâie, vanilie), unt de arahide și fructe de pădure.
0 0 votes Acordă o notă rețetei