Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Lasă stafidele la hidratat în apă fierbinte cât să le acopere.
Folosește blenderul pentru a mixa bananele. În felul acesta vor avea o textură lichidă.
Amestecă semințele de chia și fulgii de ovăz în banane.
Scurge aproape toată apa în care au stat stafidele, mixează-le și pe acestea în blender, adăugând apoi pasta în
compoziție.
Pune câte o lingură din amestec pe o tavă cu hârtie de copt. Opțional, poți decora cu semințe de dovleac întregi sau râșnite (în funcție de vârsta urmașilor).
Lasă biscuiții în tavă cât cuptorul se încălzește la 180 de grade Celsius. Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20-25
minute.
Bananele pot fi păstrate la frigider și mutate într-un loc la temperatura camerei atunci când vrei să grăbești procesul prin care ele devin mai dulci. Dacă vrei să
încetinești acest proces, acoperă codițele lor cu folie de plastic.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei