Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Biscuiți cu ovăz și banană

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Banană - 2 bucăți
Fulgii de ovăz - 125 grame
Stafide - 20 grame
Semințe de chia - 1 lingurițe
Semințe (susan, floarea soarelui, dovleac etc) - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Lasă stafidele la hidratat în apă fierbinte cât să le acopere.

Pasul 2

Folosește blenderul pentru a mixa bananele. În felul acesta vor avea o textură lichidă.

Pasul 3

Amestecă semințele de chia și fulgii de ovăz în banane.

Pasul 4

Scurge aproape toată apa în care au stat stafidele, mixează-le și pe acestea în blender, adăugând apoi pasta în
compoziție.

Pasul 5

Pune câte o lingură din amestec pe o tavă cu hârtie de copt. Opțional, poți decora cu semințe de dovleac întregi sau râșnite (în funcție de vârsta urmașilor).

Pasul 6

Lasă biscuiții în tavă cât cuptorul se încălzește la 180 de grade Celsius. Tava intră la cuptor pentru aproximativ 20-25
minute.

Tips & Tricks

Bananele pot fi păstrate la frigider și mutate într-un loc la temperatura camerei atunci când vrei să grăbești procesul prin care ele devin mai dulci. Dacă vrei să
încetinești acest proces, acoperă codițele lor cu folie de plastic.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments