Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Biluțe de caș, cu ridichi şi ardei

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Caș de vacă - 200 grame
Lapte - 50 mililitri
Ridichi - 1 legatura
Ardei gras galben - 1 bucăți
Ceapă verde - grame
Suc de lămâie - 2 linguri
Ulei de măsline - 1 linguri
Usturoi granulat - 1/2 lingurițe
Miere - 1/2v lingurițe
Mărar - grame
Leurdă - 1 legatura (opțional)
Turmeric - grame (opțional)
Pătrunjel - grame (opțional)
Boia de ardei dulce - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Dacă ai optat pentru leurdă, pune leurda şi laptele în blender, apoi adaugă caşul.

Pasul 2

Dacă ai optat pentru varianta condimentelor, pune în blender cașul și puțin lapte, adăugând treptat până ajunge la consistența dorită.

Pasul 3

Separă compoziţia în trei părţi. Adaugă în fiecare câte unul dintre cele trei condimente pentru a obţine culori diferite.

Pasul 4

Modelează apoi biluțele de caș.

Pasul 5

Servește cu o salată făcută din ridichi, ardei și ceapă verde, peste care toarnă dressingul din lămâie, ulei de măsline,
usturoi, miere şi mărar.

Tips & Tricks

Pentru urmaşii cu vârste cuprinse între 9-12 luni, taie legumele pentru salată felii subţiri şi omite mierea.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments