Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă mozarella pe răzătoare, mărunțește usturoiul și toacă mărunt pătrunjelul. Amestecă toate ingredientele pentru umplutură cu o spatulă, până când se omogenizează.
Pune toate ingredientele pentru aluat într-un bol și amestecă cu o lingură de lemn, apoi transferă aluatul pe o folie de silicon sau pe blatul de lucru și frământă-l timp de 10 minute. Dacă aluatul este lipicios, continuă să frămânți, iar dacă după 10 minute de frământare încă se lipește, adăugă puțină făină. Formează o bilă pe care o așezi într-un vas uns cu ulei, apoi acoperit cu folie alimentară. Lasă să se odihnească într-un loc cald timp de o oră și jumătate. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Scoate aluatul din vas și formează bile de 30g.
Pregătește un bol cu apă și unul cu susan. Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Înmoaie bilele în apă și susan. Așezați bilele în tavă, lăsând spațiu între ele. Folosește un pahar pentru a face o adâncitură în mijlocul bilelor, unde vei adăuga umplutura.
Coace timp de 20-25 de minute, până când se rumenesc la suprafață. Între timp, pune 3 ouă la fiert, pentru a le servi alături de bile.
Poți folosi brânză Labneh preparată după rețeta noastră: Labneh.
0 0 votes Acordă o notă rețetei