Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Bile cu semințe și brânză cu verdețuri

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă mozarella pe răzătoare, mărunțește usturoiul și toacă mărunt pătrunjelul. Amestecă toate ingredientele pentru umplutură cu o spatulă, până când se omogenizează.

Pasul 2:

Pune toate ingredientele pentru aluat într-un bol și amestecă cu o lingură de lemn, apoi transferă aluatul pe o folie de silicon sau pe blatul de lucru și frământă-l timp de 10 minute. Dacă aluatul este lipicios, continuă să frămânți, iar dacă după 10 minute de frământare încă se lipește, adăugă puțină făină. Formează o bilă pe care o așezi într-un vas uns cu ulei, apoi acoperit cu folie alimentară. Lasă să se odihnească într-un loc cald timp de o oră și jumătate. Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 3:

Scoate aluatul din vas și formează bile de 30g.

Pasul 4:

Pregătește un bol cu apă și unul cu susan. Tapetează o tavă cu hârtie de copt.

Pasul 5:

Înmoaie bilele în apă și susan. Așezați bilele în tavă, lăsând spațiu între ele. Folosește un pahar pentru a face o adâncitură în mijlocul bilelor, unde vei adăuga umplutura.

Pasul 6:

Coace timp de 20-25 de minute, până când se rumenesc la suprafață. Între timp, pune 3 ouă la fiert, pentru a le servi alături de bile.

Tips & Tricks

Poți folosi brânză Labneh preparată după rețeta noastră: Labneh.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments