Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Batoane granola

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-un bol, adaugă fulgii de ovăz și semințele de in măcinate și amestecă-le până se combină. Adaugă untul de arahide și siropul de arțar. Amestecă până se formează o compoziție groasă.

Pasul 2:

Adaugă cu grijă fulgii de ciocolată și căpșunile liofilizate. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și transferă compoziția în ea. Folosind fundul unei căni sau al unei alte tăvi, presează compoziția până devine fermă și uniform întinsă în tavă.

Pasul 3:

Pune tava la frigider timp de o oră pentru a se întări. După ce s-a întărit, scoate compoziția din tavă cu ajutorul hârtiei de copt și taie-o în 12 de bucăți.

Pasul 4:

Păstrează batoanele într-un recipient închis ermetic, la frigider, până la 5 zile.

Tips & Tricks

Evită să oferi urmașului astfel de gustări până în jurul vârstei de 1 an. Când momentul acesta apare, ține cont de faptul că mesele de lapte intră acum în categoria gustărilor. Unii urmași se pot bucura cu succes de 1-2 gustări fără a fi afectat apetitul în cadrul meselor principale, în timp ce alți mici gurmanzi pot fi încă nepregătiți pentru moment. Amintește-ți că un număr mai mare de mese în cadrul cărora cantitățile consumate sunt mici pot interveni în sens negativ în procesul creșterii în greutate.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments