Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un bol, adaugă fulgii de ovăz și semințele de in măcinate și amestecă-le până se combină. Adaugă untul de arahide și siropul de arțar. Amestecă până se formează o compoziție groasă.
Adaugă cu grijă fulgii de ciocolată și căpșunile liofilizate. Tapetează o tavă cu hârtie de copt și transferă compoziția în ea. Folosind fundul unei căni sau al unei alte tăvi, presează compoziția până devine fermă și uniform întinsă în tavă.
Pune tava la frigider timp de o oră pentru a se întări. După ce s-a întărit, scoate compoziția din tavă cu ajutorul hârtiei de copt și taie-o în 12 de bucăți.
Păstrează batoanele într-un recipient închis ermetic, la frigider, până la 5 zile.
Evită să oferi urmașului astfel de gustări până în jurul vârstei de 1 an. Când momentul acesta apare, ține cont de faptul că mesele de lapte intră acum în categoria gustărilor. Unii urmași se pot bucura cu succes de 1-2 gustări fără a fi afectat apetitul în cadrul meselor principale, în timp ce alți mici gurmanzi pot fi încă nepregătiți pentru moment. Amintește-ți că un număr mai mare de mese în cadrul cărora cantitățile consumate sunt mici pot interveni în sens negativ în procesul creșterii în greutate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei