Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Zdrobește bine banana, mărunțește (poți folosi și blenderul) căpșunile, apoi amestecă fructele cu fulgii de ovăz și untul de arahide.
Într-un vas yena sau o tavă cu hârtie de copt, pune amestecul și nivelează-l astfel încât să obții un strat de 1-2cm.
Dă la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 35-40 minute. Așteaptă 15 minute să se răcească înainte de a tăia batoanele.
Poți pregăti o cantitate mai mare din aceste batoane și să le congelezi în pungi închise ermetic până la 3 luni. De asemenea, poți pregăti amestecul cu o seară înainte și să îl pui la cuptor a doua zi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei