Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Batoane din ovăz cu căpșuni

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Zdrobește bine banana, mărunțește (poți folosi și blenderul) căpșunile, apoi amestecă fructele cu fulgii de ovăz și untul de arahide.

Pasul 2

Într-un vas yena sau o tavă cu hârtie de copt, pune amestecul și nivelează-l astfel încât să obții un strat de 1-2cm.

Pasul 3

Dă la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 35-40 minute. Așteaptă 15 minute să se răcească înainte de a tăia batoanele.

Tips & Tricks

Poți pregăti o cantitate mai mare din aceste batoane și să le congelezi în pungi închise ermetic până la 3 luni. De asemenea, poți pregăti amestecul cu o seară înainte și să îl pui la cuptor a doua zi.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments