Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius și unge o tavă cu ulei de cocos.
Râșnește fin fulgii de ovăz într-un chopper, apoi pune-i într-un bol mare.
Pasează bananele cu o furculiță într-un bol separat și toacă mărunt merișoarele.
Curăță morcovii și mărul, procesează-i fin în chopper, apoi stoarce-le ușor de lichidul în exces. Dacă urmașul este începător, scade cantitatea de merișoare și mărunțește-le și pe ele în acest pas.
Peste bananele pasate, adaugă morcovul și mărul scurse, merișoarele, fulgii de ovăz măcinați, scorțișoara și făina de cocos. Amestecă bine până obții o compoziție omogenă.
Toarnă compoziția în tava pregătită și nivelează cu o spatulă.
Coace timp de 25 de minute, apoi lasă să se răcească cel puțin 15 minute înainte de a tăia în batoane.
O explozie de antioxidanți în bobițe mici, am putea numi merișoarele. Renumite în special pentru efectul pe care îl au în prevenirea și tratarea infecțiilor urinare, acestea însă au și multe alte beneficii. Bogate în fibre, vitamina C, mangan, quercetină, precum și alte substanțe cu efect antioxidant, merișoarele aduc beneficii și sănătății cavității bucale, sistemului cardiovascular și a pielii. Evită să le oferi ca atare urmașilor începători întrucât, chiar și gătite, pot fi dificil de gestionat. Mărunțește-le în blender sau toacă-le mărunt, cu atenție.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei