Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine cartofii, înțeapă-i cu furculița din loc în loc, apoi pune-i la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru 40-50 minute.
Amestecă cașcavalul (sau mixul de brânzeturi) cu mărarul și pătrunjelul.
Taie cartofii în jumătate, dar nu până la capăt, scobește-i puțin și pune sare, piper, mixul de brânzeturi. Lasă-i la cuptor pentru încă 10-15 minute până când cașcavalul este topit. Amestecă miezul de cartofi cu 1-2 lingurițe din mixul de brânzeturi și formează biluțe pe care așază-le în tavă, alături de cartofii tăiați.
Pregătește salata de sfeclă (poți folosi sfecla crudă, fiartă sau coaptă). Dă sfecla pe răzătoare sau tai-o cubulețe. Amestecă oțetul cu un praf de sare, mierea dacă sfecla nu ți se pare destul de dulce și cu hreanul dat pe răzătoare, apoi toarnă compoziția peste sfeclă. Servește-o decorată cu semințe.
Curăță bine coaja cartofilor înainte de a o consuma. Evită să o scoți din farfuria urmașilor întrucât aceasta este o sursă de fier, vitamina C, potasiu și fibre.
0 0 votes Acordă o notă rețetei