Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Taie ardeii kapia pe jumatate și scoate-le cotorul.
Fierbe ouăle lăsându-le în oală încă 10 minute din momentul în care apa a dat în clocot.
Unge fiecare ardei cu cremă de branză și pune deasupra felii de ou fiert.
Condimentează cu sare, piper și ornează cu semințe de susan.
Dacă urmașul nu poate încă să gestioneze texturi mai tari, folosind o furculiță, amestecă gălbenușurile și crema de bârnză. Toacă mărunt albușul și un ardei (mărunt, mărunt), apoi rulează bucăți din amestecul cu gălbenuș pentru o crustă colorată.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei