Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie ananasul pe jumătate (pe lungimea lui).
Cu ajutorul unui cuțit ascuțit, crestează miezul acestuia trasând linii de sus până jos și apoi transversal pentru a forma mici cuburi.
Scoate cuburile de ananas cu o lingură. Păstrează această jumătate goală, va fi farfuria voastră de ananas.
Amestecă în blender banana, 1 linguriță de vanilie, 2 linguri de fulgi de nucă de cocos și 1 linguriță de suc de lămâie.
Toarnă sosul obținut peste bucățile de fructe.
Amestecă și servește în farfuria de ananas.
Înfige scobitori colorate și servește împreună din acest bol.
Taie cuburi din a doua jumătate a ananasului și congelează-le într-un recipient cu hârtie de copt. Când îți dorești o înghețată rapidă, amestecă ananasul cuburi cu o banană, puțin unt de arahide și scorțișoară. Savurează pe loc!
0 0 votes Acordă o notă rețetei