Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie banana pe lungime și așaz-o pe o farfurie. Pentru stabilitate, poți pune câteva fructe de pădure sub banana tăiată, astfel încât să stea ca o „barcă”. Dacă este nevoie, poți fixa jumătățile folosind două scobitori plasate la bază, în lateral, pentru a le ține în poziție.
Adaugă câteva fructe de pădure între jumătățile de banană pentru a forma o cavitate.
Folosește o lingură pentru a pune iaurt în mijlocul „bărcii” de banană.
Distribuie fructele și presară semințe de cânepă.
Stropește untul de arahide deasupra, împreună cu mierea.
Ce este cânepa decorticată? Sunt semințele de cânepă care au fost procesate pentru a îndepărta coaja exterioară, lăsând doar miezul seminței, care este de obicei cunoscut sub denumirea de „semințe de cânepă”. Aceste semințe sunt hrănitoare și cu un conținut ridicat de substanțe nutritive. În primul rând, sunt bogate în proteine de înaltă calitate, conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali pe care corpul nu îi poate produce singur, devenind astfel o sursă completă de proteine, ideală pentru vegetarieni și pentru cei ce țin postul. Semințele de cânepă sunt o sursă importantă de acizi grași esențiali, cum ar fi omega-3 și omega-6, într-un raport ideal pentru sănătatea cardiovasculară și dezvoltarea creierului. Mai putem menționa bogăția de fibre, de vitaminele B și minerale precum fier, magneziu, fosfor, calciu și zinc. Acestea sunt esențiale pentru sănătatea oaselor, a mușchilor și a sistemului nervos. Adaug-o în smoothie, salate, iaurturi și amestecuri de tip granola sau chiar în aluaturi.
Poți înlocui iaurtul grecesc cu iaurt de cocos sau cu brânză de vaci și miere cu sirop de arțar.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei