Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Banana bread cu pere

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Pasează cu o furculiță bananele. Taie para cubulețe mici sau dă-o pe răzătoare.

Pasul 3:

Bate ouăle cu iaurtul și vanilia. Adaugă bananele, apoi încorporează făina, fulgii de ovăz și praful de copt.

Pasul 4:

Adaugă perele, nucile râșnite și fructele uscate și amestecă ușor.

Pasul 5:

Într-o tavă de chec unsă cu unt sau tapetată cu foaie de copt, pune compoziția și dă-o la cuptor pentru 50 de minute sau până când trece testul scobitorii.

Tips & Tricks

Contează materialul tăvii în care coacem un preparat? Da, cu siguranță, da. Sticla este un conductor bun de căldură, de aceea anumite alimente, de exemplu cele dulci, se pot arde dacă temperatura setată e una înaltă. Tăvile de ceramică conduc căldura în mod uniform, așa că acestea sunt recomandate pentru preparatele din carne sau lasagna. Siliconul nu conduce bine căldura, de aceea este recomandat a fi folosit doar unde timpul de coace e mare, ca în cazul aluaturilor, checurilor, brioșelor etc. Tăvile de metal sunt utile atunci când sunt folosite pentru biscuiți, batoane, cookies, brownie.

Poți înlocui nucile cu migdale râșnite.

Te-ar putea interesa si ...

Rulouri de pui

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments