Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Taie cartofii pai şi asezonează-i cu ulei, sare, piper și boia. Gătește-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt timp de 15- 20 de minute, întorcându-i la jumătatea timpului.
Asezonează carnea tocată și gătește-o într-o tigaie cu puțin ulei, până când își schimbă culoarea și zeama scade, aproximativ 10 minute. Când este gătită, așază feliile de brânză deasupra, acoperă cu un capac și lasă-le să se topească.
Taie felii subțiri salata iceberg.
Toacă mărunt ceapa și castraveții murați. Pentru sos, amestecă ceapa tocată, castraveții murați, sosul de roșii, muștarul și un strop de zeamă de la murături.
Împarte ingredientele în farfurii. Așază salata, peste care pune în diferite colțuri cartofii, carnea și sosul. Presară deasupra semințele de susan.
Apa în care castraveții murații au stat adaugă, dincolo de gustul ei înțepător, și: minerale, probiotice, acid lactic. Acesta din urmă este un conservant natural, care poate îmbunătăți digestia și care ajută la absorbția nutrienților.
0 0 votes Acordă o notă rețetei