Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe arpacașul în 375 ml apă și 1/8 linguriță de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, aproximativ 30-45 minute.
Mărunțește nucile în blender.
Adaugă peste arpacașul fiert 30 g de sirop de arțar, nucile mărunțite și 1 lingură de suc de lămâie sau 0,5 ml ulei de lămâie.
Serviți cu afine proaspete.
Arpacașul de orz este bogat în fibre care ajută la menținerea digestiei regulate și contribuie la păstrarea senzației de sațietate mai mult timp. Din acest motiv, după un astfel de mic dejun copios, ai putea observa lipsă de interes pentru alte gustări ulterioare. Arpacașul este obținut prin prelucrarea cerealelor și, deși folosit în mare parte pentru prepararea colivei, poate fi introdus cu succes în multe alte rețete. Conține vitamina B, fier, magneziu, putând fi ușor de transformat într-un mic dejun gata să-ți ofere energie întreaga dimineață. Gustul său subtil de nucă și textură plăcută adaugă diversitate, înlocuind ocazional clasicii fulgi de ovăz.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei