Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe arpacașul în 325 ml apă și 1 vârf cuțit sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, aproximativ 30-45 minute.
Mărunțește curmalele și alunele cu ajutorul blenderului. Dacă vârsta și abilitățile urmașului permit, toacă mărunt curmalele și zdrobește alunele de pădure. Această formă prezintă un risc de înec crescut, astfel că îți recomandăm să o introduci doar după ce urmașul a învățat să gestioneze cu succes texturi dificile.
Amestecă curmalele şi alunele în arpacaş şi presară scorțişoara.
Curmala este un fruct produs de un anumit tip de palmier, al cărui conținut de zahăr ajunge la aproximativ 70%. Fiind însă „împachetat” într-un ambalaj care conține totodată fibre, magneziu, potasiu, antioxidanți, curmalele sunt o alternativă tentantă pentru îndulcitorii clasici. Poți pregăti pastă de curmale acasă hidratând în apă fierbinte aceste fructe fără sâmburi. Așteaptă 15 minute până să transferi curmalele în blender (păstrează apa). Mixează-le câteva minute până când vei obține o pastă cu aspect neuniform. Adaugă treptat apă și continuă să amesteci până când obții consistența dorită. Pentru un proces mai simplu, îți sugerăm să folosești o cantitate mare de curmale. În felul acesta, vei putea folosi cu ușurință blenderul. Poți depozita această pastă la frigider între 1-3 luni.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei