Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Aperitiv festiv

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune tonul într-un bol și zdrobește-l cu o furculiță. Taie țelina cubulețe și feliază ceapa verde.

Pasul 2:

Amestecă un gălbenuș fiert tare cu o linguriță de muștar, 50 g iaurt grecesc, 1-2 linguri de ulei de măsline extravirgin, o linguriță de suc de lămâie, sare și piper.

Pasul 3:

Adaugă peste ton merișoarele uscate, țelina, ceapa, maioneza, sucul de lămâie, sarea și piperul și amestecă bine. Gustă și ajustează sarea și piperul, dacă este necesar.

Pasul 4:

Taie merele felii. Scoate miezul din fiecare felie de măr folosind un cuțit ascuțit. Tăie un pătrat în jurul miezului pentru a-l îndepărta.

Pasul 5:

Așază salata de ton pe fiecare felie de măr și servește imediat.

Tips & Tricks

„E grețos!”, spune adultul. „Eu nu mănânc pește”, rostește grăbit marele gurmand. Ghici cine repetă imediat? Înainte să treceți în Anul Nou cu darul preconcepțiilor propuneți-vă să respectați o nouă rezoluție: anul acesta voi fi și eu mai curajos atunci când aleg ce ajunge în farfuria mea!

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments