Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune tonul într-un bol și zdrobește-l cu o furculiță. Taie țelina cubulețe și feliază ceapa verde.
Amestecă un gălbenuș fiert tare cu o linguriță de muștar, 50 g iaurt grecesc, 1-2 linguri de ulei de măsline extravirgin, o linguriță de suc de lămâie, sare și piper.
Adaugă peste ton merișoarele uscate, țelina, ceapa, maioneza, sucul de lămâie, sarea și piperul și amestecă bine. Gustă și ajustează sarea și piperul, dacă este necesar.
Taie merele felii. Scoate miezul din fiecare felie de măr folosind un cuțit ascuțit. Tăie un pătrat în jurul miezului pentru a-l îndepărta.
Așază salata de ton pe fiecare felie de măr și servește imediat.
„E grețos!”, spune adultul. „Eu nu mănânc pește”, rostește grăbit marele gurmand. Ghici cine repetă imediat? Înainte să treceți în Anul Nou cu darul preconcepțiilor propuneți-vă să respectați o nouă rezoluție: anul acesta voi fi și eu mai curajos atunci când aleg ce ajunge în farfuria mea!
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei