Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pulverizează cu spray de gătit cupele unei tăvi de brioșe din silicon.
Preîncălzește cuptorul la 175 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Scurge brânza cottage. Dă cheddarul pe răzătoare.
Într-un blender, mixează ouăle, brânza cottage, cheddarul, sarea și piperul până obții o compoziție fină. Toacă ceapa.
Împarte amestecul de ouă în cupele tăvii, umplându-le până la jumătate.
Presară ceapă verde tocată deasupra. Poți adăuga și alte ingrediente, cum ar fi legume sau bacon, în această etapă.
Coace timp de 20-22 de minute sau până când brioșele de ou sunt ușor ferme la atingere în centru.
Scoate tava din cuptor. Brioșele vor fi puțin umflate, dar se vor așeza după ce sunt scoase din cuptor.
Lasă-le să se răcească câteva minute înainte de a le scoate din tavă.
Păstrează brioșele într-un recipient etanș în frigider până la 5 zile.
Oul, atunci când este prezent în cantități mai mici în rețete, poate fi înlocuit cu: un ou din semințe de chia (1 lingură de semințe la 7 linguri de apă), un ou din semințe de in râșnite (aceleași proporții), o banană, piure de măr sau de cartof dulce, aquafaba (lichidul din anumite conserve), unt din nuci, agar-agar sau gelatină.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei