Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Aperitiv din ou

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pulverizează cu spray de gătit cupele unei tăvi de brioșe din silicon.

Pasul 2:

Preîncălzește cuptorul la 175 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Scurge brânza cottage. Dă cheddarul pe răzătoare.

Pasul 3:

Într-un blender, mixează ouăle, brânza cottage, cheddarul, sarea și piperul până obții o compoziție fină. Toacă ceapa.

Pasul 4:

Împarte amestecul de ouă în cupele tăvii, umplându-le până la jumătate.

Pasul 5:

Presară ceapă verde tocată deasupra. Poți adăuga și alte ingrediente, cum ar fi legume sau bacon, în această etapă.

Pasul 6:

Coace timp de 20-22 de minute sau până când brioșele de ou sunt ușor ferme la atingere în centru.

Pasul 7:

Scoate tava din cuptor. Brioșele vor fi puțin umflate, dar se vor așeza după ce sunt scoase din cuptor.

Pasul 8:

Lasă-le să se răcească câteva minute înainte de a le scoate din tavă.

Pasul 9:

Păstrează brioșele într-un recipient etanș în frigider până la 5 zile.

Tips & Tricks

Oul, atunci când este prezent în cantități mai mici în rețete, poate fi înlocuit cu: un ou din semințe de chia (1 lingură de semințe la 7 linguri de apă), un ou din semințe de in râșnite (aceleași proporții), o banană, piure de măr sau de cartof dulce, aquafaba (lichidul din anumite conserve), unt din nuci, agar-agar sau gelatină.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments