Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Asezonează carnea (lăsată în prealabil să ajungă la temperatura
camerei) cu sare și piper pe toate părțile.
Încinge o tigaie cu o lingură de ulei de măsline și gătește carnea aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Dă-o deoparte.
În aceeași tigaie, adu amestecul pentru sos până la punctul de fierbere.
Într-un vas termorezistent, pune o hârtie de copt peste care așezi carnea, apoi torni sosul. Acoperă cu o hârtie de
copt și lasă aproximativ 40 minute.
Taie aproximativ 1-2 cm din coada sparanghelului și apoi taie în 2 (pe lung). Topește untul în tigaie, adaugă sparanghelul și gătește-l în funcție de cât de crocant vrei să fie (3-5 minute). Îl poți adăuga în vasul de la cuptor împreună cu carnea, iar rezultatul va fi moale.
Pentru a păstra sparanghelul proaspăt, depozitează-l la frigider într-un pahar cu apă sau învelește codițele lui în șervețele umezite ori un prosop umed.
0 0 votes Acordă o notă rețetei