Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Antricot de mânzat cu sos și sparanghel

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Asezonează carnea (lăsată în prealabil să ajungă la temperatura
camerei) cu sare și piper pe toate părțile.

Pasul 2:

Încinge o tigaie cu o lingură de ulei de măsline și gătește carnea aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Dă-o deoparte.

Pasul 3:

În aceeași tigaie, adu amestecul pentru sos până la punctul de fierbere.

Pasul 4:

Într-un vas termorezistent, pune o hârtie de copt peste care așezi carnea, apoi torni sosul. Acoperă cu o hârtie de
copt și lasă aproximativ 40 minute.

Pasul 5:

Taie aproximativ 1-2 cm din coada sparanghelului și apoi taie în 2 (pe lung). Topește untul în tigaie, adaugă sparanghelul și gătește-l în funcție de cât de crocant vrei să fie (3-5 minute). Îl poți adăuga în vasul de la cuptor împreună cu carnea, iar rezultatul va fi moale.

Tips & Tricks

Pentru a păstra sparanghelul proaspăt, depozitează-l la frigider într-un pahar cu apă sau învelește codițele lui în șervețele umezite ori un prosop umed.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments