Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dacă alegi varianta cu tofu, sfărâmă-l și gătește-l într-o tigaie unsă cu ulei timp de 10-12 minute, până când se evaporă lichidul. Dacă folosești mozzarella sau cheddar, dă-le pe răzătoare. Toacă ceapa verde și spanacul. Pisează usturoiul.
Într-un bol, amestecă tofu cu toate ingredientele pentru umplutură.
Întinde aluatul cu un sucitor, apoi distribuie umplutura uniform, lăsând 2-2,5 cm distanță față de margine.Pentru aluat folosește rețeta de aici:Aluatul minune- Rulouri cu scorțișoră.
Rulează aluatul strâns, presând bine marginile pentru a sigila ruloul.
Taie 12-14 rulouri și așază-le într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt. Unge rulourile cu puțin ulei folosind o pensulă, apoi presară deasupra semințe de susan.
Acoperă tava și lasă rulourile la dospit timp de 30 de minute, într-un loc cald, ferit de curenți de aer.
Între timp, preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Coace timp de 35 de minute, până când rulourile capătă o crustă aurie.
Dacă pregătești aceste rulouri pentru o masă festivă, lasă-le în tavă și încălzește-le la cuptor, la 160 de grade Celsius, aproximativ 10 minute înainte de servire.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei