Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Aluatul minune- Rulou cu spanac și tofu

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dacă alegi varianta cu tofu, sfărâmă-l și gătește-l într-o tigaie unsă cu ulei timp de 10-12 minute, până când se evaporă lichidul. Dacă folosești mozzarella sau cheddar, dă-le pe răzătoare. Toacă ceapa verde și spanacul. Pisează usturoiul.

Pasul 2:

Într-un bol, amestecă tofu cu toate ingredientele pentru umplutură.

Pasul 3:

Întinde aluatul cu un sucitor, apoi distribuie umplutura uniform, lăsând 2-2,5 cm distanță față de margine.Pentru aluat folosește rețeta de aici:Aluatul minune- Rulouri cu scorțișoră.

Pasul 4:

Rulează aluatul strâns, presând bine marginile pentru a sigila ruloul.

Pasul 5:

Taie 12-14 rulouri și așază-le într-o tavă unsă cu ulei sau tapetată cu hârtie de copt. Unge rulourile cu puțin ulei folosind o pensulă, apoi presară deasupra semințe de susan.

Pasul 6:

Acoperă tava și lasă rulourile la dospit timp de 30 de minute, într-un loc cald, ferit de curenți de aer.

Pasul 7:

Între timp, preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 8:

Coace timp de 35 de minute, până când rulourile capătă o crustă aurie.

Tips & Tricks

Dacă pregătești aceste rulouri pentru o masă festivă, lasă-le în tavă și încălzește-le la cuptor, la 160 de grade Celsius, aproximativ 10 minute înainte de servire.

Te-ar putea interesa si ...

Rulouri de pui

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments