Status
Nu este cumpărat
Preț
650,00 RON
Începe cursul acum

Conform unui studiu desfășurat în anul 2018, mofturoșenia la masă sau „picky eating” poate o realitate pentru până la 50% dintre urmași.

Există însă un factor care poate dicta în care dintre cele două tabere, bebelușul se înscrie la începutul diversificării: comportamentul părintelui la masă.

Adică balanța diversificării poate fi atât de ușor înclinată de la un mic mofturos la un Mic Gurmand? Da, poate! E nevoie doar de calm, relaxare și să fii #TuPrimul cel care stabilește un exemplu pozitiv.

Cât de simplu sună, așa-i?

Apoi… răsună în minte următoarele:

  • „Dar mie mi-e teamă să nu se înece! Îmi vine să-i dau lapte și piure până la facultate!”
  • „Simt deja că al meu nu o să mănânce! Mă văd cântărindu-i mâncarea din priviri și oftând când iar trebuie să-i gătesc lui ceva diferit.”
  • „Diversificare?! La ce oră are loc masa? Îi dau lapte înainte sau după? Piure sau bucăți? Morcov, obligatoriu? Și dacă nu deschide gura, ce fac? Deja am mai multe întrebări decât răspunsuri.”

În regulă, respiră. Îți mai povestim despre un studiu din anul 2022.

De ce doar primul urmaș „moare de foame”, în timp ce al doilea copil, al aceleiași familii, are parte de un rezultat al diversificării complet diferit? În situația celei de-a doua diversificări apare o schimbare: încrederea părintelui în deciziile și acțiunile sale.

Exact acesta este scopul Școlii PARENTS.INC: un curs după absolvirea căruia tu, drag părinte, să ai încredere că poți face #DiversificareDistractivă.

8 profesori, 10 lecții și un absolvent calm, bine informat, pregătit să își ghideze urmașul înspre grupul de 50% care se bucură de o relație pozitivă cu mâncarea.

Bine ai venit la Școala PARENTS.INC! Aici lăsăm grijile, teama, stresul la poartă și intrăm în lumea #DiversificăriiDistractive! Intri și tu?

Prima lecție, Festivitatea de început de an, poate fi vizionată chiar acum.