Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește ușor laptele (nu este nevoie să îl fierbi, sunt suficiente 30 de secunde în cuptorul cu microunde). Adaugă drojdia și lingurița de zahăr.
Cerne făina, adaugă 1 linguriță de sare, 2 linguri de ulei de măsline și oul. Amestecă ușor.
Adaugă 10 măsline verzi și 5 roșii uscate tocate mărunt.
Combină cele două boluri (laptele și făina). Vei obține un aluat puțin lipicios. Unge-ți palmele cu o lingură de ulei de măsline, frământă, apoi încă o lingură de ulei de măsline și frământă câteva secunde din nou.
Lasă aluatul să crească timp de 1-2 ore.
Separă aluatul în 3 părți aproximativ egale.
Presară făină pe blat și transformă fiecare parte într-un rulou (cu lungime egală). Împletește-le.
Lasă pâinea în tava pentru cozonac cât cuptorul se încălzește la 170 de grade Celsius.
Tava intră la cuptor aproximativ 50 de minute.
Pentru a pregăti crema de brânză, amestecă toate ingredientele menționate în blender. Adaptează cantitatea de suc de lămâie în funcție de preferințe.
Urmașii începători nu evită pâinea, dar o servesc prăjită, tăiată în forma baghețelelor pentru degețele, împreună cu un topping plin de nutrienți.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei