Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală încăpătoare, pune carnea de miel bine spălată la fiert în 2 litri de apă. Nu este nevoie să o porționezi. Spumează pe măsură ce spuma apare.
Între timp, pregătește restul ingredientelor: toacă legumele, spală orezul, mărunțește verdeața. Dacă ai la masa ta un urmaș începător, amintește-ți să tai o parte din legume în forma baghețelelor pentru degețele.
În funcție de bucățile folosite, acestea vor fierbe în aproximativ 30-45 de minute. Când carnea a fiert, scoate carnea din supă.
Separat, călește timp de 3-5 minute, în puțin ulei de măsline, legumele (morcovii, ardeiul, păstârnacul, pătrunjelul rădăcină). Răstoarnă-le apoi în supă și lasă-le să fiarbă în continuare.
Scoate carnea de pe os, adaug-o în oală.
Lasă totul la fiert încă 15 minute, apoi adaugă orezul și condimentele (frunzele de dafin, cimbrul și tarhonul). Când acesta a fiert, adaugă borșul și lasă să dea în clocot.
Amestecă într-un bol gălbenușurile de la două ouă, smântâna și 1-2 polonice din ciorba fierbinte. Dă focul la mediu, adaugă în oală smântâna și verdeața (leuștean, pătrunjel, ceapă verde). Așteaptă să dea în clocot, închide focul.
Oasele mari, cu puțină carne, fără bucăți care se pot desprinde ușor, pot fi oferite urmașului ca alimente de antrenament.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei