Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius și tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt. Toacă ceapa și pisează usturoiul.
Încălzește o tigaie la foc mediu-mare și adaugă uleiul de avocado.
Pune ceapa galbenă și usturoiul tocat în tigaie și călește-le până când ceapa se înmoaie.
Adaugă spanacul și gătește până se ofilește, amestecând din când în când.
Bate ouăle într-un bol până devin omogene, apoi condimentează-le cu sare și piper. Dă mozzarella pe răzătoare.
Adaugă în bol compoziția de spanac, ceapă și usturoi, împreună cu făina de migdale, făina de cocos și praful de copt.
Încorporează 50 g de mozzarella și amestecă până se formează un aluat gros. Lasă-l să se odihnească timp de 5 minute.
Cu ajutorul unei linguri (aproximativ 2 linguri per porție), pune compoziția pe tava pregătită, formând biscuiți.
Presară deasupra restul de 50g mozzarella rasă.
Coace biscuiții în cuptor timp de 18-25 de minute, până când devin aurii și fermi la atingere.
Această rețetă poate fi introdusă încă de la primele mese. Mozzarella are un conținut scăzut de sodiu, iar varietatea de tipuri de făină asigură preparatului fibre, proteine și grăsimi sănătoase. Dacă urmașul a ajuns la vârsta gustărilor, aceasta vă poate fi gustarea rapidă din parc.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei