Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală dovleceii și taie-i în felii. Presară puțină sare peste ei și lasă-i la scurs de excesul de lichid. Toacă ceapa albă mărunt și ardeiul cubulețe.
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare și adaugă carnea tocată de pui. Rumenește carnea timp de aproximativ 6 minute.
Adaugă pudra de usturoi, busuiocul și ceapa tocată, apoi mai gătește timp de 3 minute.
Încorporează ardeiul roșu, roșiile cuburi și muștarul Dijon. Gustă și ajustează condimentele după nevoie, apoi oprește focul.
Scurge cu atenție lichidul din dovleceii tăiați, folosind și un prosop de hârtie dacă este necesar.
Într-o tavă termorezistentă, așază un strat de dovlecei, apoi un strat de carne cu legume. Continuă să alternezi straturile, terminând cu un strat de dovlecei.
Dă mozzarella pe răzătoare. Presară uniform mozzarella și parmezan peste ultimul strat.
Pune tava în cuptor și coace timp de 20- 25 de minute, până când brânza se topește, face bule și se rumenește ușor. 10. Toacă ceapa verde. Scoate tava din cuptor și decorează cu ceapă verde.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei