Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Paste carbonara cu mazăre și spanac

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Păstrează o cană din apa de gătit a pastelor, apoi scurge-le și pune-le deoparte.

Pasul 2:

Taie baconul mărunt. Încălzește uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugă baconul și gătește-l până devine crocant.

Pasul 3:

Adaugă mazărea și spanacul în tigaie și gătește-le până când spanacul se înmoaie.

Pasul 4:

Adaugă usturoiul tocat și mai gătește încă un minut.

Pasul 5:

Într-un bol mic, bate oul cu parmezanul și adaugă 3 linguri de apă de la paste, amestecând bine.

Pasul 6:

Pune pastele fierte în tigaie și amestecă-le bine cu baconul și legumele.

Pasul 7:

Îndepărtează tigaia de pe foc și adaugă rapid amestecul de ou și parmezan, amestecând constant pentru a nu se face omletă. Dacă sosul pare prea gros, mai adaugă 2-3 linguri din apa de la paste și continuă să amesteci până devine cremoasă.

Pasul 8:

Asezonează cu sare și piper după gust, și puțin parmezan ras.

Te-ar putea interesa si ...

Rulouri de pui

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments