Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Păstrează o cană din apa de gătit a pastelor, apoi scurge-le și pune-le deoparte.
Taie baconul mărunt. Încălzește uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugă baconul și gătește-l până devine crocant.
Adaugă mazărea și spanacul în tigaie și gătește-le până când spanacul se înmoaie.
Adaugă usturoiul tocat și mai gătește încă un minut.
Într-un bol mic, bate oul cu parmezanul și adaugă 3 linguri de apă de la paste, amestecând bine.
Pune pastele fierte în tigaie și amestecă-le bine cu baconul și legumele.
Îndepărtează tigaia de pe foc și adaugă rapid amestecul de ou și parmezan, amestecând constant pentru a nu se face omletă. Dacă sosul pare prea gros, mai adaugă 2-3 linguri din apa de la paste și continuă să amesteci până devine cremoasă.
Asezonează cu sare și piper după gust, și puțin parmezan ras.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei