Omletă în ardei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune ouăle la fiert în apă rece. Când aceasta a dat în clocot, fierbe 10 minute, apoi închide focul.
Taie tofu cuburi sau felii subțiri în cazul urmașilor care nu sunt încă pregătiți pentru această formă.
Încălzește o lingură de ulei într-o oală mică antiaderentă. Gătește tofu și susanul până când acestea și-au schimbat culoarea (3-5 minute). Adaugă 1 linguriță de sirop de arțar și 1 lingură de sos de soia. Gătește 1 minut, închide focul. Scoate pe o farfurie.
În aceeași oală, călește un morcov dat pe răzătoare, în ulei de măsline, pentru 2-3 minute. Adaugă 700ml apă. Când apa a început să fiarbă, adaugă tăiețeii.
Lasă-i la fiert conform timpului menționat pe ambalaj, apoi adaugă supa miso și 2 linguri de sos de soia. Dacă este nevoie, completează cu apă până la consistența dorită.
În boluri, adaugă supa cu tăiței, tofu, un ou fiert și ceapă verde proaspăt tocată.
Pe măsură ce urmașii se apropie de vârsta de 1 an, aceștia pot consuma alimente cu un conținut mai mare de sodiu (sos de soia, cașcaval, măsline). Ține însă cont de faptul că, între mese trebuie să existe un echilibru atunci când apare acest consum, astfel încât, pentru restul meselor din zi, optează pentru preparate cu un conținut scăzut de sodiu.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei