Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă legumele mărunt și înăbușește-le într-o lingură de ulei, până când ceapa devine translucidă.
Adaugă supa de legume (sau apa), acoperă legumele și fierbe-le timp de 15–20 de minute, până se înmoaie bine.
Blenduiește totul până obții o cremă fină, apoi potrivește de sare și piper.
Servește supa cu boabe de năut crocant presărate deasupra.
Apio și țelina normală sunt două varietăți de țelină care, deși aparțin aceleași familii, au caracteristici destul de diferite. Apio, țelina de tulpină, se remarcă prin tulpinile sale lungi, suculente și crocante, care sunt ideale pentru a adăuga un plus de prospețime salatelor, sucurilor sau gustărilor. Gustul său este mai ușor și mai delicat, fiind perfect pentru preparate crude. În schimb, țelina rădăcină are un gust mult mai intens și pământiu, fiind folosită mai ales în supe, ciorbe sau pentru a da un strat de savoare la diverse preparate gătite. Dacă gustul țelinei rădăcină nu este pe placul tău, apio poate fi o variantă mai ușor de integrat, datorită gustului mai blând.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei