Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Terci de ovăz cu hrișcă și căpșuni

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune la fiert laptele, apa, fulgii de ovăz și hrișca. Când încep să clocotească, dă focul la minim, amestecă frecvent și lasă 5-7 minute până sunt bine fierte. Dă mărul pe răzătoare. Spală și taie căpșunile.

Pasul 2:

Oprește aragazul și adaugă mărul, vanilia și îndulcitorul, dacă ai optat pentru el.

Pasul 3:

Servește ornat cu căpșuni.

Tips & Tricks

Căpșunile pot fi introduse în dieta urmașilor încă de la începutul diversificării și, deși orice aliment poate provoca o reacție alergică, acestea nu se regăsesc pe lista alimentelor care dau naștere în mod frecvent unor astfel de reacții. Întrucât traheea micilor gurmanzi este îngustă (dimensiunea este asemănătoare deschiderii unui pai mai mare), cu cât mai mare este căpșuna, cu atât mai mic este riscul de înec. Alege un fruct copt, astfel încât acesta să poată fi zdrobit ușor de gingii. Pe măsură ce urmașul crește (+8/9 luni), poți începe să oferi felii subțiri din acest fruct, astfel încât pe tăvița lui să se regăsească o nouă provocare!

Te-ar putea interesa si ...

Vinete umplute

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments