Supă de salată, măcriș și ștevie
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Desfă conopida în buchețele și pune-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Stropește-le cu 1 lingură de ulei de măsline (sau ulei de avocado) și amestecă-le bine. Dă tava la cuptor și coace timp de 25 de minute. Stoarce lămâia.
Transferă conopida într-un blender sau robot de bucătărie. Adaugă tahini, celelalte 2 linguri de ulei de măsline, apa, sucul de lămâie, cățelul de usturoi, nucile, sarea, chimionul și coriandrul. Potrivește de piper, după gust. Mixează la viteză mare până obții o cremă fină și omogenă.
Pune crema într-un bol și decorează cu semințe de floarea-soarelui, ulei de măsline și pătrunjel tocat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei