Iaurt înghețat cu fistic
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, iar dacă folosești legume și pește congelate, grill și ventilație.
Taie legumele în bucăți mici sau în forma baghețelelor pentru degețele.
Pune legumele într-un vas termorezistent, stropește puțin ulei de măsline extravirgin și condimentează-le cu busuioc, sare și piper, apoi adaugă peștele deasupra, presărându-l cu sare și rozmarin.
Stropește totul cu suc de lămâie și așază feliile de lămâie peste pește.
Acoperă vasul și dă-l la cuptor pentru 20-25 de minute.
Verifică atent bucățile de pește oferite urmașilor. Deși, odată cu înaintarea în vârstă, urmașii capătă abilitatea de a scuipa atunci când o bucată este deranjantă, oasele pot fi prea mici pentru a fi detectate astfel. Mărunțește cu ajutorul unei furculițe bucățile de pește și privește-le cu atenție. În cazul urmașilor autodiversificați, ele vor fi dificil de consumat ca atare. În această situație, poți pasa un copăcel de broccoli ori conopidă și să le amesteci cu peștele și puțin sos (smântână, iaurt, sos de roșii, hummus, pesto).
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei