Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-un bol, amestecă: 35 g fulgi de ovăz, 15 g fulgi de nucă de cocos, 3 linguri lapte vegetal și, opțional, 1 linguriță de sirop de arțar.
Întinde în strat subțire într-o tavă cu hârtie de copt și lasă la cuptor 10-12 minute.
În blender, amestecă 300 g iaurt de cocos, 1 banană și 200 g de căpșuni.
Servește crema cu fulgii de ovăz crocanți.
Deși partea crocantă a acestei rețete nu petrece suficient de mult timp în cuptor încât să devină granola, asigură-te că verifici bolul urmașului. Rupe bucățile cât mai mici atunci când și vârsta urmașului este mică. Bucățile mari și tari pot fi dificil de gestionat de către copii. Opțional, poți omite gătirea la cuptor atunci când vrei să eviți partea crocantă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei